Tkani našitki

Tkani našitki so na prvi pogled enaki kot vezeni, vendar s pomembno razliko. Tkani našitki so brez podlage, zato lahko s tkanimi našitki dosežemo dosti večjo natančnost izdelave – tkani našitki omogočajo izdelavo podrobnosti, ki jih z vezenimi ne moremo.

Videvamo jih v vseh mogočih oblikah in velikostih, na najbolj mešanih tipih ljudi: od najmlajših tabornikov do motoristov, od policistov do gasilcev, zdravstvenih delavcev in športnikov…

Naročite svoje tkane našitke – zaupajte nam vizualno podobo, dimenzije, način pritrditve in druge želje; potrudili se boo narediti najlepše tkane našitke, kar jih znamo.

Pomembno – dodajte 3D učinek. Po vaši želji lahko pod zgornjo plast tkanja podložimo peno, ki tkanje dvigne v zrak za kakšna 2 milimetra in tako cel ali le del tkanega našitka dobi 3D učinek.

Število barv za izdelavo tkanih našitkov
Hkrati lahko uporabimo do 12 sukancev različnih barv

Pritrditev tkanih našitkov
Tkane našitke lahko prišijete, prilikate (na zadnji strani je lepilo, ki se z likanjem stopi in sprime s podlago – vašo uniformo, kombinezonom, jakno…) ali pa uporabite »ježka«.

Cena tkanih našitkov
Ker so vsi tkani našitki unikatni, ne moremo kar tako postaviti cenika. Prosimo vas, da nas pokličete ali pošljete email s čim več podatki, pa vam pošljemo ponudbo. Se pa trudimo, da so naš cene nadvse ugodne

Dobavni rok tkanih našitkov
Dobavni rok je odvisen od količine in izvedbe vaših tkanih našitkov. Navadno se giblje okli 10 dni.

Minimalne količine tkanih našitkov
Naredimo najmanj 100 tkanih našitkov